Beweegprogramma’s

The Box Fysio Training is dé specialist om u te stimuleren tot voldoende beweging. Vooral mensen met een chronische aandoeningen kan The Box Fysio Training met zijn specifieke expertise begeleiding bieden bij het verbeteren van de conditie, verhogen van de fitheid en het aanleren van een actieve leefstijl.

Hebt u een chronische aandoening zoals artrose, suikerziekte, COPD, osteoporose of een hart- en/of vaatziekte? Of heeft u moeite om een actieve leefstijl op te pakken en te onderhouden als gevolg van een chronische aandoening of bijvoorbeeld na revalidatie van een oncologische of orthopedische behandeling? Juist voor u kan lichamelijke activiteit veel winst opleveren.
Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie, bewegen heeft een positieve invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte en bovendien verkleint het de kans op overgewicht. Verder blijven uw botten langer sterk en werkt uw spijsvertering beter. U voelt zich energieker, kunt gemakkelijker ontspannen en bent daardoor beter bestand tegen stress.

Voldoende lichaamsbeweging verhoogt uw kwaliteit van leven, want als u soepel kunt bewegen, voelt u zich beter.

Er wordt binnen het programma onder andere gebruik gemaakt van oefeningen gericht op de algehele fitheid/conditie en uithoudingsvermogen. Ook de dagelijkse activiteiten die voor u lastig zijn, komen aan bod. De nadruk ligt op hoe u lichamelijke activiteiten in uw dagelijks leven in kunt passen.

The Box Fysio Training biedt beweegprogramma’s, in groepsverband, aan voor mensen met artrose (slijtage), osteoporose, reumatische klachten, diabetes (suikerziekte), COPD, hart- en vaataandoeningen en andere klachten een het beweeg- en houdingsapparaat.

Maak vrijblijvend een afspraak!