‘Your body can stand almost anything, it’s your mind you have to convince’

Mijn naam is Noraly ter Braak en ik ben gediplomeerd trainer. Als personal trainer kan ik niet alleen aan het werk met het fysieke gedeelte van het lichaam maar ook het geestelijke, het mentale vlak.

Ik was vroeger altijd te zwaar, voelde me niet fit en zat niet lekker in mijn vel. Twaalf jaar geleden ben ik begonnen met sporten. Ik heb in die eerste jaren diëten gevolgd, verschillende trainingen gedaan, een paar maten afgevallen, weer aangekomen en weer afgevallen. De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in voeding en sport. Goede voeding en sport is nu een onderdeel van mijn leven geworden. Ik zit lekker in mijn vel en heb de hele dag energie. In tegenstelling tot vroeger sta ik makkelijk op als de wekker gaat.

Maar het was niet genoeg om zelf lekker in mijn vel te zitten. Dat wilde ik ook voor anderen. Ik wilde andere mensen helpen om uit het jojo-systeem te komen. Dus ben ik begonnen met ‘NOOR Personal Training’.

Ik help mensen doelen te stellen en te behalen op een manier die past bij de persoon zelf. Daarnaast werk ik intensief samen met een sportdiëtiste die op verzoek meewerkt aan een op maat gemaakt plan.

Mijn trainingen worden zowel één op één gegeven als in een duo sessie.

Dus wil jij afvallen, je conditie verbeteren, spierkracht opbouwen of trainen naar een bepaald doel, dan kun je mij vinden aan de:
Plesmanweg 9 te Almelo
Mail: noor@theboxalmelo.nl
Telefoon: 06 37 12 94 39
Twitter: @NoorPT1
Facebook: Noor Personal Trainer
KvK: 64288137

Meer informatie ontvangen, vragen of een sessie ervaren? Ik sta u graag te woord!
ONZE LOCATIE

THE BOX Almelo

  • +31 (0) 546-702266

  • Hendri Dunantstraat 5 7607 XK Almelo

Get Directions